Oudercommissie

De Prins Mauritsschool heeft een zéér enthousiaste oudercommissie!


 

De oudercommissie

De Prins Mauritsschool heeft een enthousiaste oudercommissie. Mariska, Coby, Nicolet, Annette, Petra, Sylvia, Mariska, Ronald en Anke. Zij worden betrokken bij en organiseren diverse activiteiten op school, zoals het Kleuterfeest, de Sinterklaasviering, de Kerstviering, Pasen, Koningsspelen, Koningsdag, het Zomerfeest en het afscheid groep 8. Als lid van de oudercommissie ben je ongeveer vier schooljaren betrokken bij allerlei activiteiten op school. Het kost je als ouder best wat vrije tijd, maar het levert daarnaast ook ontzettend veel lol op en de kinderen vinden het geweldig als hun ouder zo betrokken is bij de activiteiten van school.

Nicolet van Bergenhenegouwen
Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Nicolet, getrouwd met Roel en moeder van een zoon Senn (groep 5) en een dochter Noa (groep 2). Ik werk parttime als verkoopster in de damesmode. Mijn hobby's zijn sporten, wandelen met onze hond, series kijken, lezen en eropuit gaan met mijn gezin. Het is leuk om mee te denken, te helpen en betrokkken te zijn bij school. 

Petra Koene
Hallo allemaal, ik ben Petra Koene. Moeder van Jip in groep 5. Ik heb nog drie kinderen Gijs, Guusje en Puk, zij zitten allemaal op de middelbare school. Ik zit al vier jaar bij de ouderraad. Dit doe ik met veel plezier! Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn en leuke dingen voor ze te organiseren. Mocht er iets zijn, kun je mij altijd aanspreken!

Annette Pruisken
Mijn naam is Annette Pruisken, ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Mijn zoons Maris en Robin zitten op de middelbare school en mijn dochter Fiene zit in groep 6. De oudercommissie is een fijne groep om mee samen te werken en activiteiten te ondersteunen en organiseren voor de school. Ik vind het mooi om op deze manier betrokken te zijn met de school en de kinderen. Zelf werk ik graag met mensen en kinderen, ik hou van sporten en geniet van leuke dingen doen met mijn gezin. 

Coby de Jong
Mijn naam is Coby de Jong. Samen met Jan en onze drie kinderen Lisa (groep 3) en Milan en Myrthe (groep 1) wonen wij in de vogelwijk. Ook heb ik een bonuszoon van 18 jaar, hij is om het weekend bij ons. Ik werk met veel plezier thuis, als gastouder voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In mijn vrije tijd kruip ik graag achter de naaimachine. Ik vind het leuk om kinderkleding zelf te maken maar ook rollen er regelmatig andere items onder mijn naaimachine vandaan. Verder speel ik competitie volleybal.
 
Ronald Poot
Hallo, ik ben Ronald Poot, 46 jaar en vader van Frenk uit groep 8 en Dieke uit groep 6. Ik werk bij Mercedes-Benz Naaldwijk. In mijn vrije tijd mag ik graag fietsen. Een tijdje geleden is mij gevraagd om penningmeester te worden. Ik hoefde hier niet lang over na te denken. Graag doe ik wat voor de school van onze kinderen, dus haal ik oud papier op en ben ik penningmeester van de ouderraad. Wij als ouders kunnen ons steentje bijdragen aan een leuke basisschool tijd van onze kinderen. 
 
Mariska de Ruiter
Hallo, mijn naam is Mariska de Ruiter-Geldof. Ik ben getrouwd met Rick, moeder van Rens (6 jaar) en Wies (4 jaar) en werkzaam als oncologieverpleegkundige in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Ik ben afkomstig uit Naaldwijk, maar woon al 10 jaar met veel plezier in De Lier. Ik vind het leuk om actief betrokken te zijn bij de school. Als lid van de oudercommissie vind ik het fijn om met meerdere ouders mee te denken over de activiteiten die op school voor de kinderen georganiseerd worden.
 
Sylvia Flach
Hi, ik ben Sylvia Flach! Samen met mijn man Jaco en onze kinderen Daantje ( groep 7) en Sep ( groep 4) wonen we heel gelukkig in De Lier. Ik heb een creatieve functie als Marketing Manager bij ons eigen schoenen bedrijf. Ik hou van de zon, koken, reizen, organiseren, wintersport en mooie avonturen beleven met mijn gezin.
Samen met de andere leden van de oudercommissie vind ik het superleuk om betrokken te zijn bij de organisatie van sommige evenementen/ activiteiten op onze fijne school.
 
Anke Schouten
Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Anke Schouten en ik ben getrouwd met Marcel. Samen hebben wij twee kinderen, Stef uit groep 6 en Tom uit groep 4. Ik werk bij Rijk Zwaan als secretaresse op de verkoopafdeling, in mijn vrije tijd sport en lees ik graag. Ik vind het mooi om betrokken te zijn bij de school, om leuke activiteiten te helpen organiseren voor de kinderen en hen een fijne tijd te bezorgen. Dit is mijn tweede jaar als secretaris van de oudercommissie.