Buitenschoolse opvang

Opvang mogelijkheden

Ook voor en na schooltijd kunnen de kinderen op onze school terecht. De VoorSchoolseOpvang organiseren we zelf. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is uw kind vanaf 7.30 uur welkom. Per keer betaald u €3,50 voor de onkosten, dit bedrag is niet aftrekbaar van de belasting. Heeft u VSO nodig voor uw kind? Dan helpt juf Monique u graag verder. U kunt de juf een berichtje sturen via Social Schools. 

Voor de BuitenSchoolse opvang werken we samen met BSO Kwest. Op een prachtig plekje in onze school, worden de kinderen na schooltijd opgevangen. Op dit moment heeft BSO Kwest op sommige dagen een wachtlijst. Hierdoor gaan er ook kinderen van onze school naar opvang van De Lange keizer bij basisschool De Vlieten in De Lier. In januari 2023 hoopt Kwest meer kinderen op te kunnen vangen waardoor de wachtlijst afneemt.

Hieronder stelt BSO Kwest zich aan u voor:

Kent u BSO KwestKids al? BSO KwestKids biedt buitenschoolse opvang aan alle kinderen die bij ons op school zitten. De buitenschoolse opvang heeft een eigen lokaal in onze school. Na schooltijd, in vakanties of op schoolvrije dagen biedt Kwest verschillende opvangmogelijkheden. 

Met de bouwstenen van de gevarieerde cultuur- en vakantieprogramma’s kunnen de kinderen volop verwonderen, ontdekken en ervaren op het gebied van sport, kunst, natuur en nog veel meer! Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op www.stichtingkwest.nl of mail naar kwestkidsdelier@stichtingkwest.nl.

We helpen u graag!